A budapesti közlekedésről a mindennapokba

Látogatás a Normafán

2019. január 25. 08:47 - Farkas Bence Máté

Az elmúlt hétvégén a Normafára látogattunk.

Mivel a Normafa Budapest legmagasabb pontja, ahova a BKK járatai fel közlekednek, a járaton gyakori a fél- vagy teltházas közönség (nyáron a kirándulók, télen pedig a téli sportok szerelmesei töltik fel a buszokat). Ehhez még pluszban a megmaradt hó is hozzájárult, így nemcsak a buszokon volt teltház, de a Normafánál lévő parkólók is mindegyszálig megteltek.

A buszok teltházas problémáin a BKK is segít, ugyanis tavaly nyár óta hétvégi napokon napközben a 212-es autóbusz a Boráros tér illetve Dél-Buda felől a Svábhegy érintésével a 21-21A buszok útvonalán a Normafáig közlekedik. 

Pár pillanatkép a buszvégállomás életéből:

A menetidő mind felfelé, mind pedig lefelé 19 perc. Bár a lefelé úton konvojban jött egymás után 2 db 21A, melynek következtében az elsőn fürtökben lógtak az emberek, a hátsó pedig szinte teljesen üresen gurult le a Kalefra. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikozlekedesrol.blog.hu/api/trackback/id/tr5814585540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása